Om os

MEDICE NORDIC DENMARK
Vi er en virksomhed med fokus på nicheområder, blandt andet inden for ADHD. Fleksibilitet er grundlaget for vores måde at drive virksomhed på og differentierer os fra andre i branchen. Dette har stor værdi for både vores samarbejdspartnere og medarbejdere.

Medice Nordic Denmark henvender sig udelukkende til specialister inden for nicheområder og afgrænsede specialer.

MISSION
Vi beskæftiger os kun med originale præparater af høj kvalitet.

MÅLSÆTNING
Som repræsentant for den tyske medicinalvirksomhed Medice Arzneimittel Pütter GmbH & Co. KG er det vores mål at tilbyde relevant information til vores samarbejdspartnere på en effektiv og professionel måde.

Hvordan viser
ADHD sig hos børn

Vi ser på, hvilke problemer børn med ADHD ofte står over for.

Hos førskolebørn er det dominerende problem ofte hyperaktivitet. Børnene er i konstant bevægelse - de hopper, løber og klatrer langt det meste af tiden. Samvær og leg med de andre børn er problemfyldt, og der er mange konflikter. Humørsvingninger og små frustrationer kan let føre til store raserianfald. Børn med ADHD er ofte meget krævende for deres omgivelser pga. deres impulsive og uforudsigelige adfærd.

Når børnene kommer i skolealderen har de ofte svært ved at yde de samme præstationer som deres skolekammerater. De er lang tid om at komme i gang med opgaven og ydermere forstyrres de let af deres omgivelser. De springer så at sige "fra tue til tue". Børn med ADHD har svært ved at lytte efter og modtage instruktion fra lærerne. Mange har svært ved at sidde stille og bliver derfor et forstyrrende element i klassen for både lærer og de andre elever.

Børn diagnosticeret med ADD er ofte meget sky og kan virke som "dagdrømmere". De er passive og har svært ved at afslutte deres opgaver. Da disse børn ofte er mere rolige end børn med ADHD diagnosen, kan det tage længere tid at stille en ADD diagnose og dermed igangsætte den nødvendige behandling.

Et fællestræk ved begge diagnoser er, at de mange problemer med lavt selvværd, angst og bekymring. Derfor betyder tidlig diagnosticering også muligheden for behandling, hvilket kan hjælpe disse børn til at genoprette et godt forhold til deres kammerater i forskellige sociale sammenhænge. Dette er essentielt for at fungere optimalt i løbet af skoletiden.

Læs mere om ADHD hos børn